BEAUTY FREE

Η μοναδικότητα του το καθιστά ελκυστικό.

Το BEAUTY FREE ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Λάρισα το 2010. Από την πρώτη στιγμή ακολουθήθηκε η σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς των καλλυντικών. Ο Δημήτρης Γκισάκης δόμησε την επιχείρηση του πάνω στις ίδιες αρχές του επιτυχημένου καταστήματος καλλυντικών των γονιών του, SOULA, προσθέτοντας τη δική του νεανική πινελιά. Η 10ετής εμπειρία του στην Αθήνα, όπου παρακολουθούσε τις σπουδές του καθώς και όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της χοντρικής και λιανικής πώλησης καλλυντικών σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την παρουσία του σε διεθνείς εκθέσεις καλλυντικών, τον οδήγησαν στη δημιουργία μιας επιχείρησης πρωτοποριακής όχι μόνο για την τοπική αγορά αλλά και για τα ελληνικά δεδομένα.

Το BEAUTY FREE δεν είναι άλλο ένα τυποποιημένο κατάστημα καλλυντικών. Μοναδικό, πρωτότυπο και νεανικό, διαθέτει μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ειδών κομμωτηρίου, πρεσβεύοντας αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή και η σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς:
«Επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές».

Τόσο η λέξη FREE στο όνομα του που σημαίνει ελευθερία-δωρεάν, όσο και η πεταλούδα στο λογότυπο του υποδηλώνουν ακριβώς τη σημασία του. Άλλωστε πρόκειται για ένα beauty concept που έφερε την ανατροπή στην προσφορά «luxury» αλλά και ευρείας κατανάλωσης καλλυντικών και ειδών περιποίησης. Ένας πολυχώρος ομορφιάς που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το νεανικό καταναλωτικό κοινό έδειξε την αγάπη και την προτίμηση του κατακλύζοντας το χώρο μας καθημερινά.

Τον Οκτώβρη του 2017 το πρώτο BEAUTY FREE Franchise Concept Store άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Δημητριάδος 173-177, στην καρδιά της αγοράς του Βόλου. Σε ένα μοντέρνο, ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο 1.000 τ.μ. 5 επιπέδων, δημιουργήθηκε ένας πραγματικός παράδεισος καλλυντικών όπου μπορεί ο καθένας να κάνει ευχάριστα αγορές ομορφιάς. Πρόκειται για το πρώτο Franchise Concept Store πανελλαδικά, δηλαδή το πιλοτικό BEAUTY FREE κατάστημα του Ομίλου GBG, όπου κάθε υποψήφιος franchisee μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή με τη φιλοσοφία, τον τρόπο στησίματος και λειτουργίας των καταστημάτων BEAUTY FREE.

Το Μάρτιο του 2018 δημιουργείται το πρώτο BEAUTY FREE Franchise Store στην Κατερίνη, το οποίο αποτελεί και το πρώτο κατάστημα καλλυντικών BEAUTY FREE εκτός Θεσσαλίας. Μόλις λίγους μήνες μετά το επιτυχημένο opening του πολυκαταστήματος ομορφιάς BEAUTY FREE στο Βόλο, επεκτεινόμαστε στην πρωτεύουσα της Πιερίας. Ο νεανικός χώρος των 400+ τ.μ. στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 6 γέμισε με περισσότερα από 30.000 επώνυμα προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, είδη κομμωτηρίου και προϊόντα ονυχοπλαστικής των μεγαλύτερων beauty brands της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τον Δεκέμβριο του 2020, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το ταξίδι των Franchise Concept Stores BEAUTY FREE συνεχίζεται με προορισμό την Κρήτη και τα Χανιά. Το νέο κατάστημα είναι πλεόν έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις της ομορφιάς σε ένα άκρως μοντέρνο και νεανικό χώρο, που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα brands του χώρου καλλυντικών.

Το ταξίδι των BEAUTY FREE σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται… Ένας πραγματικός «παράδεισος ομορφιάς» ανοίγει τις πόρτες του στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2021. Μοντέρνο και νεανικό, αποδεικνύει καθημερινά την έννοια «προσιτή πολυτέλεια».

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ CONCEPT FRANCHISE

Ξεχωρίζουμε, γιατί:

✔ Τα προϊόντα στα ράφια μας δεν είναι τοποθετημένα ανά εταιρεία, αλλά υπάρχει διαχωρισμός και καθετοποίηση ανά κατηγορία προϊόντος.

✔ Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο από εμάς, απόφοιτοι όλοι σχολών αισθητικής, κομμωτικής, ονυχοπλαστικής αλλά και σχολών μάρκετινγκ και διαφήμισης, διοίκησης επιχειρήσεων καθώς και απόφοιτοι λογιστικής.

✔ Οι τιμές των προϊόντων μας είναι σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα καλλυντικών αρκετά ανταγωνιστικές, καθώς οι προσφορές και τα δώρα μας διαρκούν όλο το χρόνο.

✔ Το εύρος τιμών των προϊόντων μας σε όλες τις κατηγορίες αρχίζει από 1€ μέχρι και 5€ το 70% των εμπορευμάτων μας, το υπόλοιπο 20% από 10 μέχρι 25€ και μόλις ένα 10% ξεπερνάει τα 25€ και φτάνει τα 100€. Δηλαδή έχουμε επιλέξει για τους καταναλωτές μας οικονομικά επώνυμα προϊόντα καλλυντικών πάντοτε σε άριστη ποιότητα και δεν δίνουμε βαρύτητα σε προϊόντα LUX όπως οι ανταγωνιστές μας.

✔ Ο τρόπος εξυπηρέτησης του πελάτη πάντοτε με χαμόγελο και καλή διάθεση με αποτέλεσμα μπαίνοντας ο πελάτης στο κατάστημα μας δεν πιστεύει ότι μπαίνει σε άλλο ένα κατάστημα καλλυντικών ή σούπερ μάρκετ αλλά σε ένα χώρο ψυχαγωγίας με αποτέλεσμα να μην θέλει απλά να ψωνίσει και να φύγει αλλά να απολαμβάνει το χρόνο που βρίσκεται στο κατάστημα μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BEAUTY FREE FRANCHISE

ΥπηρεσίεςΚαλλυντικά, Αρώματα, Μακιγιάζ, Προϊόντα Περιποίησης, Είδη Κομμωτηρίου, Αξεσουάρ Μαλλιών, Είδη Προσωπικής Υγιεινής και ΦροντίδαςΈτος Ίδρυσης2010ΚαταστήματαΡούσβελτ 6, Λάρισα
Δημητριάδος 173-177, Βόλος
Μ. Αλεξάνδρου 6, Κατερίνη
Σκαλίδη 12, Χανιά
Αγίας Σοφίας 28, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο2410 533348 (Λάρισα)
24210 31536 (Βόλος)
23510 25925 (Κατερίνη)
28210 02281 (Χανιά)
2310 270428 (Θεσσαλονίκη)
Websitebeautyfree.grFacebookwww.facebook.comInstagramwww.instagram.com