Επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές


Συνεργαζόμαστε από το 1975 με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες καλλυντικών και αρωμάτων, εξασφαλίζοντας την προμήθεια των προϊόντων μας με τους ευνοϊκότερους όρους και τις καλύτερες εκπτώσεις για εσάς. Έχουμε δημιουργήσει ένα δυναμικό κανάλι διανομής και διάθεσης επώνυμων προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης, βασιζόμενοι στις μακροχρόνιες προσωπικές σχέσεις μας με όλους τους αποκλειστικούς εισαγωγείς.

Τα καταστήματα μας διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, ειδών κομμωτηρίου και ονυχοπλαστικής από τα μεγαλύτερα beauty brands του εξωτερικού και της χώρας μας.

Διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό ως προς το μεγαλύτερο εύρος προϊόντων, τις χαμηλές τιμές, τις συνεχόμενες προσφορές και προωθητικές ενέργειες, ενώ αναζητούμε συνεχώς νέα καινοτόμα beauty brands και προϊόντα ομορφιάς για να εμπλουτίσουμε τα ράφια μας, πάντα με βασικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Γιατί…σ’ εμάς οι εκπτώσεις δεν τελειώνουν ποτέ!

80.000+

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ