BEAUTY SALON

Ό,τι πραγματικά έλειπε από το χώρο της ομορφιάς.

Ιδρύσαμε το Beauty Salon με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε στην αγορά επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς. Για το σχεδιασμό του εμπνευστήκαμε από επαγγελματίες του χώρου και απευθυνόμαστε στον επαγγελματία αισθητικό και κομμωτή λανσάροντας προϊόντα αισθητικής, κομμωτικής, ονυχοπλαστικής, προϊόντα αποτρίχωσης και περιποίησης σώματος. Μπαίνοντας κάποιος στο Beauty Salon αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα καλλιτεχνικό στούντιο ή στο backstage κάποιας επίδειξης μόδας, διότι το όλο στήσιμο του καταστήματος λιανικής πώλησης αποπνέει αυτό που λέει και το όνομα του… professional!

Βασισμένοι στο τρίπτυχο καινοτομία – ποιότητα – οικονομία φιλοδοξούμε να γίνουμε ο leader της επαγγελματικής αγοράς καλλυντικών.

Δραστηριοποιούμαστε από το 2014 με τρία points: BEAUTY Nail, Hair και Care SALON PROFESSIONAL τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και μεμονωμένα.

Τον Οκτώβριο του 2014 δημιουργήσαμε την δική μας Ακαδημία με σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα τους επαγγελματίες της ομορφιάς, να κατανοήσουμε τις καταναλωτικές συνήθειες των πελατών από έναν επαγγελματικό χώρο, να αντιληφθούμε τις ανάγκες των επαγγελματιών παροχής υπηρεσιών και να έρθουμε ακόμη πιο κοντά μαζί τους.

Το προσωπικό του καταστήματος Beauty Salon είναι αποκλειστικά κομμωτές-κομμώτριες, αισθητικοί προσώπου και νυχιών και make-up artists πάντοτε εκπαιδευόμενοι από εξειδικευμένα άτομα της εταιρείας μας και έχοντας παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια που γίνονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η πιο σημαντική διαφορά από όλα τα άλλα καταστήματα καλλυντικών είναι ότι το Beauty Salon είναι PROFESSIONAL. Δηλαδή απευθύνεται κατά κύριο λόγο στον επαγγελματία κομμωτή, αισθητικό γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του από ιδία πείρα καθώς επίσης και σε επαγγελματίες άλλων καταστημάτων καλλυντικών αφού πουλάει εκτός από λιανική και χοντρική πώληση.

Το γεγονός ότι το Beauty Salon είναι PROFESSIONAL είναι πολύ σημαντικό καθώς τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες που δεν είναι επαγγελματίες πάντοτε θέλουν να χρησιμοποιούν επαγγελματικά προϊόντα για τον καλλωπισμό τους, προϊόντα που δύσκολα βρίσκουν στην λιανική πώληση πόσο μάλλον όταν τους δίνεται η δυνατότητα να τα προμηθεύονται και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Το Beauty Salon θέλουμε να γίνει το στέκι κάθε λάτρη της ομορφιάς είτε επαγγελματία είτε ερασιτέχνη που ασχολείται με τα επαγγελματικά καλλυντικά καθώς εκτός από την πώληση εμπορευμάτων δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε σεμινάρια και άλλους μεθόδους ενημέρωσης των πελατών μας. Γι’αυτό άλλωστε δίνουμε το παρόν στις μεγαλύτερες εκθέσεις ομορφιάς της χώρας, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Στόχος μας να πρωταγωνιστήσουμε στην αγορά των επαγγελματικών προϊόντων μέσα από τη λιανική πώληση τους.

Η μοναδικότητα μας είναι και η γοητεία μας καθώς:

✔ Έχουμε καινοτόμο concept με νέες ιδέες.

✔ Είμαστε αποκλειστικοί προμηθευτές όλων των προϊόντων.

✔ Εγγυόμαστε κερδοφορία και γρήγορη απόσβεση επένδυσης.

✔ Θέτουμε υψηλά επαγγελματικά standards.

✔ Ξεχωρίζουμε με ισχυρό και αναγνωρισμένο όνομα.

✔ Συνεργαζόμαστε με δίκτυο συνεργατών επωνύμων καλλυντικών.

✔ Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία.

✔ Παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BEAUTY SALON FRANCHISE

ΥπηρεσίεςΧονδρική & Λιανική Πώληση Επαγγελματικών Προϊόντων Κομμωτηρίου, Μακιγιάζ, Αισθητικής και Καλλωπισμού Νυχιών, Αρώματα, ΣεμινάριαΈτος Ίδρυσης2014ΚατάστημαΑλ. Παπαναστασίου 53, ΛάρισαFacebookwww.facebook.comInstagramwww.instagram.com

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ | BEAUTY SALON PROFESSIONAL ACADEMY

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των επαγγελματιών της ομορφιάς, ιδρύουμε το 2014 με βάση τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα την πιο σύγχρονη και ενημερωμένη ακαδημία σε ολόκληρη τη χώρα. Ο κυριότερος σκοπός μας ήταν να χαρτογραφήσουμε τις συνήθειες και να κατανοήσουμε βαθύτερα τις ανάγκες των επαγγελματιών παροχής υπηρεσιών ομορφιάς.

Μέσω του Beauty Salon Professional Academy ήρθαμε ακόμη πιο κοντά σε αυτούς και βοηθήσαμε στη συνεχή εξέλιξη τους, διοργανώνοντας σεμινάρια εκμάθησης νέων τεχνικών, παρουσιάσεις καινοτόμων επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης και πολλά events. Φροντίσαμε να καλύψουμε τους τρεις μεγαλύτερους τομείς περιποίησης, κομμωτηρίου, αισθητικής και καλλωπισμού νυχιών, δημιουργώντας τρεις ξεχωριστές θεματικές κατηγορίες:

 

Beauty Care Salon | Beauty Hair Salon | Beauty Nail Salon

 

Η Ακαδημία μας προσέφερε για δύο χρόνια τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία της σε σπουδαστές και σπουδάστριες του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» από όλη τη Θεσσαλία. Μέσω αυτής της συνεργασίας με ένα Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης δώσαμε τη δυνατότητα σε νέα παιδιά να παρακολουθήσουν στις εγκαταστάσεις του Beauty Salon, κομμωτήριο και κέντρο αισθητικής, καθημερινά και καθ’όλη τη διάρκεια των σπουδών τους μαθήματα πρακτικής εξάσκησης σε πραγματικούς χώρους εργασίας.

Έχοντας ευκαιρίες και προοπτικές απασχόλησης ακόμη και κατά τη διάρκεια των σπουδών, δίνοντας έτσι μια θετική απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις των συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων και προετοιμάζοντας τους αυριανούς επαγγελματίες των υπηρεσιών ομορφιάς και καλλωπισμού. Επιπροσθέτως, το Beauty Salon Professional Academy εξασφάλιζε πολλά εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές σε όλους τους σπουδαστές και σπουδάστριες για τις αγορές προϊόντων που επιθυμούσαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, κάτι που εξακολουθεί να κάνει ακόμη και σήμερα.