Το Beauty Kids άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά των Χανίων στην οδό Σκαλίδη 12 και σας υποδέχεται σε μια «μαγική χώρα θαυμάτων» που απαρτίζεται κυρίως από χαρακτήρες της Disney.

Ένα μοντέρνο και ξεχωριστό κατάστημα παιδικών ρούχων και αξεσουάρ που φιλοξενεί έναν πραγματικά μαγικό κόσμο. Όλα αυτά σε έναν χώρο που δεν περνάει απαρατήρητος σίγουρα σε κανέναν, διασφαλίζοντας ότι οι αγαπημένοι ήρωες κάθε παιδιού θα ζωντανέψουν μέσα από την τεράστια συλλογή του.

Η οικογένεια BEAUTY FREE που όλοι γνωρίζουμε στο χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών μεγάλωσε και έφερε πολλά δημοφιλή brands σε παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ Disney, Marvel, Peppa Pig, Batman, Spiderman, Mickey, Minnie, Paw Patrol, Star Wars και άλλων πολλών αγαπημένων παιδικών χαρακτήρων.

Η ιδέα του Beauty Kids προέκυψε από την ανάγκη για ποιοτικά, επώνυμα και ταυτόχρονα οικονομικά παιδικά ρούχα και παπούτσια που θα συνοδεύουν τα παιδιά σε όλες τους τις δραστηριότητες. Άριστη ποιότητα, άνεση αλλά και στυλ που κάνουν την καθημερινότητα των μικρών μας ομορφότερη. Για τους γονείς που θέλουν τις καλύτερες επιλογές για τα παιδιά τους, πάντοτε σε προσιτές τιμές, σας περιμένουν για να κάνετε τον κόσμο τους μαγικό!

Τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο και το Beauty Kids είναι εδώ για να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα!