Η αλυσίδα καταστημάτων BEAUTY FREE κατέκτησε το βραβείο “BEST FRANCHISE WORKPLACE” στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 30/1/2019 και  πρωταγωνίστησαν οι μεγαλύτερες αλυσίδες franchise στην Ελλάδα.

Το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS  ήταν ο διοργανωτής  για 11η συνεχή χρονιά των  Franchise Business Awards, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας υπό τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το βραβείο παρέλαβε ο CEO και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου GBG κ. Δημήτρης Γκισάκης, , ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Υπεύθυνος BEAUTY FREE Franchise κ. Αργύρης Χρυσουλάκης.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Γκισάκης αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και το κοινό γι’αυτή την δεύτερη συνεχόμενη διάκριση, αφιέρωσε το βραβείο σε όλη την Ομάδα BEAUTY FREE που ξεπερνά καθημερινά τον εαυτό, στους 75+ εργαζομένους και συνεργάτες του ομίλου GBG,  και τους προμηθευτές οι οποίοι μας στηρίζουν καθημερινά να συνεχίζουμε όλοι μαζί το ομορφότερο ταξίδι στο χώρο των καλλυντικών. Η σημαντική αυτή διάκριση για την εταιρεία, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη της επιχειρηματικότητας στο χώρο της ομορφιάς ακόμη πιο ψηλά.

Συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Γκισάκης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που συμμετείχαμε στα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, και διακριθήκαμε ως ο καλύτερος εργασιακός χώρος franchise.  Μετά από 45 χρόνια  παρουσίας του ομίλου GBG στην αγορά καλλυντικών, καταφέραμε οι καταναλωτές της Ελλάδας να μας ψηφίσουν ως “Best Franchise Workplace” για την χρονιά 2019. H εταιρεία μας όμως δεν είναι μόνο κτίρια, γραφεία, ράφια και προϊόντα, είναι πάνω από όλα οι άνθρωποι μας.

Ένα βραβείο το κερδίζουμε όλοι μαζί και το γιορτάζουμε όλοι μαζί ως Ομάδα! Γιατί όσα βραβεία και αν λάβει μια επιχείρηση αν θέλει να είναι επιτυχημένη, οφείλει να έχει εργαζομένους που θα είναι περήφανοι να λένε ότι εργάζονται σε αυτή. Και τι καλύτερο για να το πετύχει αυτό από το να τους προσφέρει ένα Best Workplace.

Τελικοί όμως αποδέκτες αυτής της διάκρισης και κινητήριος δύναμη μας είναι οι περίπου 800.000 καταναλωτές που επισκέπτονται σε ετήσια βάση  τα καταστήματα μας σε Λάρισα, Βόλο και Κατερίνη . Αυτοί και μόνο είναι οι πραγματικοί νικητές αυτού του βραβείου τους οποίους όλοι μας ευχαριστούμε και τους το αφιερώνουμε.»

 

Παρουσιαστές της βραδιάς η δημοσιογράφος Τζένη Μελιτά. και ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας.

Μέγας Χορηγός ήταν τα Palmie bistro, Μέγας Υποστηρικτής η Διεθνής Έκθεσης ΚΕΜ Franchise και Χορηγός Επικοινωνίας το epixeiro.gr.