Η παρουσίαση έγινε στο περιοδικό “Θεσσαλικές Επιλογές”

 

BEAUTY FREE: The Future of Beauty

Στην κορυφή των Franchise Brands 2021Best Woman’s Franchise

Best Woman’s Franchise

Η διαδικασία των βραβείων Franchise 2021 ολοκληρώθηκε και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα BEAUTY FREE βρέθηκαν στο βάθρο των Franchise Awards κατακτώντας το βραβείο Best Woman’s Franchise. Μια βράβευση που αφορά τα franchise copncepts που έχουν ως κύριο target group τον γυναικείο πληθυσμό.

Πρόκειται για άλλο ένα βραβείο που λαμβάνουν τα BEAUTY FREE  μετά το «Best Start Up Franchise», το «Best Franchise Workplace» και το «Best Core Web Strategy» σε ένα θεσμό όπου αναδεικνύονται οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξής τους.

Συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία και επεκτείνοντας το δίκτυό τους σε άλλες δυο πόλεις τα BEAUTY FREE του ομίλου GBG, μια τοπική επιχείρηση που ξεκίνησε από τη Λάρισα, κατάφερε να διακριθεί πανελλαδικά εν μέσω πανδημίας ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα franchise στην Ελλάδα.

Όταν η επιχειρηματικότητα ξεχωρίζει!

Το βραβείο επιβραβεύει τις επιδόσεις της ελληνικής αλυσίδας καλλυντικών  που υπηρετεί τη γυναίκα περισσότερο από μισό αιώνα τώρα. Η γυναίκα είναι η πιο ασφαλής επένδυση και τα BEAUTY FREE αποτελούν το διαβατήριο για την επιτυχία στον κόσμο της γυναικείας ομορφιάς. Τα BEAUTY FREE βασίζονται στη φιλοσοφία value for money, καθώς περισσότερα από 50.000 καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, είδη κομμωτηρίου και προϊόντα καλλωπισμού φιλοξενούνται σε ένα πρωτότυπο και νεανικό περιβάλλον αποδεικνύοντας καθημερινά τι θα πει πραγματικός «παράδεισος ομορφιάς» πάντοτε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Ταυτόχρονα με αυτή την επιβράβευση άλλη μία επιτυχία ήρθε να προστεθεί στην επιχειρηματική πρόταση BEAUTY FREE. Την χρονιά που μας πέρασε επένδυσαν στην Κρήτη, με το κατάστημα στα Χανιά να αποτελεί από το Δεκέμβριο του 2020 σημαντικό γεγονός στο χώρο της ομορφιάς. Μια νέα και πολλά υποσχόμενη δυναμική πρόταση franchise για την νησιωτική Ελλάδα η οποία μεγάλωσε την οικογένεια των ήδη υπαρχόντων καταστημάτων σε Λάρισα, Βόλο και Κατερίνη.

“Ανάπτυξη σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη με νέα καταστήματα”

Στόχος του ομίλου GBG είναι οι γυναίκες σε κάθε σημείο της Ελλάδας να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την «προσιτή πολυτέλεια» ενός καταστήματος καλλυντικών BEAUTY FREE.  Γι’ αυτό και συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επενδύει πιστεύοντας πως η καλύτερη αντίσταση στις δυσκολίες είναι να βλέπεις το ποτήρι «μισογεμάτο» και να προχωράς μπροστά!

Σε λίγες μέρες και ένα νέο κατάστημα BEAUTY FREE θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το γυναικείο κοινό στην Θεσσαλονίκη στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Αυτή η δυναμική επένδυση που στηρίζεται στην καινοτομία επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στη δεύτερη πιο σημαντική αγορά της Ελλάδας, διευρύνοντας την παρουσία της σε μεγάλες πόλεις και περιοχές κλειδιά.

 

“Τα αλλάζουν τον χάρτη στον κλάδο των καλλυντικών”

Οι επιχειρηματικές κινήσεις αποτελούν παράδειγμα αποφασιστικότητας, τόλμης και επιτυχίας που παρά τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην αγορά εν μέσω πανδημίας, κατόρθωσαν όχι μόνο να σταθούν στα πόδια τους, αλλά και να καινοτομήσουν προσφέροντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας. Η κρίση έχει κάνει τους ανθρώπους του Ομίλου να βλέπουν με άλλο μάτι τα πράγματα. Στα BEAUTY FREE αυτό μεταφράζεται «αισιοδοξία».

Με αυτήν την πορεία ανάπτυξης, η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν συνεργασίες και να ανοίξουν νέα καταστήματα BEAUTY FREE μέσω της μεθόδου franchise. Αν θέλετε και εσείς να επενδύσετε στο μέλλον της Ομορφιάς μπορείτε να επιλέξετε ό,τι πιο πρωτοποριακό, σύγχρονο & καινοτόμο στο χώρο του franchise, να επιλέξετε BEAUTY FREE.