Τα BEAUTY FREE  μετά και την περσινή βράβευση τους ως: Best Start Up Franchise Concept, έχουν την τιμή να είναι υποψήφιοι στα βραβεία Franchise Business Awards 2019.

Μπορείτε και εσείς να αναδείξετε το αγαπημένο σας BEAUTY brand, ψηφίζοντας τα BEAUTY FREE στις ακόλουθες κατηγορίες:

BE SPOKEN FRANCHISE

Βραβεύονται τα brands – επιχειρήσεις που συγκέντρωσαν / μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της αγοράς, βάση στρατηγικής, διαφήμισης, προωθητικών ενεργειών, ανάπτυξης, εξαγορών κ.ο.κ.

MOST INNOVATIVE CONCEPT

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν σχεδιάσει / επανασχεδιάσει / λανσάρει ένα καινοτόμο concept που απευθύνεται σε νέες αγορές / χαρακτηρίζεται από προοπτικές ανάπτυξης / αλλάζει τα καθιερωμένα στον κλάδο τους.

MOST PROMISING FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν σχεδιάσει μια νέα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση franchise, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμικές προοπτικές ανάπτυξης.

BEST FRANCHISE WORKPLACE

Αξιολογούνται πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και στην κατάρτιση, στην ενεργό συμμετοχή, στις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού, στις κεντρικές υπηρεσίες και στο δίκτυο franchise.

MOST INNOVATIVE PRODUCT

Βραβεύονται τα πλέον καινοτόμα προϊόντα / υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό, συστατικά, τρόπο παρασκευής, τρόπο παράδοσης / εξυπηρέτησης κ.ο.κ.

 

Κάνοντας click στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/franchiseawards2019, μπορείτε να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία που διεξάγεται και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2019. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη σας στην ανάδειξη του BEAUTY FREE ανάμεσα στις καλύτερες αλυσίδες franchise της χώρας μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!