Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας τίμησε τα BEAUTY FREE για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια του 2017 στην εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στο Θέατρο Ουήλ Προσκήνιο Πολιτισμού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, με παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών αρχών.

Συμπληρώνοντας 11 χρόνια από την ίδρυσή του, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας αποτελεί έναν από τους πολυπληθέστερους αθλητικούς συλλόγους με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού τόσο στο νομό Λάρισας όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ έχει αναπτύξει αξιοσημείωτη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση με την οικονομική στήριξη ευαγών ιδρυμάτων μέσα από τις δράσεις του. Κατά τη λήξη της φετινής εκδήλωσης, δόθηκε επιταγή από τα έσοδα των εγγραφών του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Βράβευση των BEAUTY FREE από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας για την τιμή που μας έκανε, βραβεύοντας τα BEAUTY FREE και τον κ. Δημήτρη Γκισάκη για τη συνολική προσφορά στο Σύλλογο. Όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στηρίζουμε τον αθλητισμό και βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε κάθε δράση και οποιοδήποτε αθλητικό σύλλογο αναδεικνύει το ευ αγωνίζεσθαι, τόσο στην πόλη μας όσο και πανελλαδικά. Παροτρύνουμε τους νέους ανθρώπους να ασχολούνται με τον αθλητισμό, καθώς η άθληση ταυτίζεται με την υγεία και η υγεία με την ομορφιά.

Τα BEAUTY FREE και ο Όμιλος GBG θα συνεχίσουν να προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και θα στηρίζουν έμπρακτα κάθε αθλητική δράση!

Βράβευση των BEAUTY FREE από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας

“Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη”

Πιέρ ντε Κουμπερντέν