Γιόρτασαν με -50% σε όλα!

Είναι αναμφισβήτητα το πιο «όμορφο γεγονός» των χειμερινών εκπτώσεων! Το απόλυτο 50% σε όλα τα προϊόντα ομορφιάς από τα καλλυντικά SOULA με αφορμή την ονομαστική γιορτή της κυρίας Σούλας Γκισάκη έχει γίνει πλέον θεσμός.

Από τις 18 μέχρι και τις 21 Γενάρη τα καλλυντικά SOULA πρόσφεραν όλα τους τα καλλυντικά, αρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, είδη κομμωτηρίου και ονυχοπλαστικής των μεγαλύτερων beauty brands στη μισή τιμή με αποτέλεσμα να σημειωθεί το αδιαχώρητο και τις τέσσερις ημέρες. Και φέτος η κυρία Σούλα Γκισάκη δέχθηκε συγκινημένη τις ευχές και την αγάπη του κόσμου σε μια ατμόσφαιρα εορταστική. Χάρη στην προσωπική σχέση που διατηρεί με τους πελάτες της εδώ και 44 χρόνια, η κυρία Σούλα Γκισάκη είναι η φίλη, η σύμβουλος, η συνεργάτης τριών γενιών γυναικών που ακούει τα «θέλω» τους και προτείνει στην καθεμία ξεχωριστά αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες της.

Τη φιλοσοφία «επώνυμα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές» εφαρμόζουν όλα τα καταστήματα του ομίλου Gkisakis Beauty Group (GBG). Με τα παιδιά της κυρίας Σούλας Γκισάκη στο τιμόνι, να έχουν κληρονομήσει από την ίδια το μυστικό της επιτυχίας, ο όμιλος GBG είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που πραγματοποιεί τόσο μεγάλο ποσοστό έκπτωσης σε όλα του τα προϊόντα. Στόχος του ομίλου GBG είναι η δυναμική παρουσία του σε όλους τους νομούς και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μέσω του δικτύου franchise.

Οι εκπλήξεις σε όλα τα καταστήματα του ομίλου θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια των εκπτώσεων όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελευθερία την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019