Τα BEAUTY FREE για ακόμη μια χρονιά αποχαιρετούν την άνοιξη με τον καλύτερο και πιο free τρόπο: προσφέροντας όλα τα είδη κομμωτηρίου, τις βαφές μαλλιών, τα προϊόντα styling, τα σαμπουάν και τα είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας με -50% έκπτωση.

Καθώς το καλοκαίρι απέχει μια ανάσα, τα BEAUTY FREE φροντίζουν να απογειώσουν την εμφάνισή σας. Τηρώντας πιστά τη φιλοσοφία τους «Big Brands. Low Prices» που τα ανέδειξε στην αγορά των καλλυντικών, μειώνουν κατά 50% τις τιμές σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για την καλοκαιρινή σας ανανέωση με προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αποσμητικά, αφρόλουτρα, σαμπουάν, βαφές μαλλιών κ.ά., όλα στη μισή τιμή.

Πλήθος κόσμου τόσο από τη Λάρισα όσο και από ολόκληρη τη Θεσσαλία, έσπευσε ήδη να δείξει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του, επωφελούμενος από τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές που μόνο οι BEAUTY FREE προσφορές χαρίζουν μέχρι τέλος Μαΐου! L’Oréal, Garnier, Farcom, Pantene, Schwarzkopf, Nivea, Farmavita, Wella Professionals, Bioten, Noxzema, Ultrex, Dove, Proderm, AXE, Palmolive είναι μόνο μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της ομορφιάς που τα BEAUTY FREE σας προσφέρουν με -50%.

Οι εκπτώσεις στα BEAUTY FREE δεν σταματούν ποτέ! Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι super free, καθώς τα BEAUTY FREE σας επιφυλάσσουν πολλές εκπτώσεις και εκπληκτικές προσφορές που θα σας ενθουσιάσουν.