Ανακυκλώνω σημαίνει προστατεύω το περιβάλλον. Ήδη, γνωρίζουμε για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, τηλεοράσεις, κινητά κ.α). Τι γίνεται όμως με τις συσκευασίες των καλλυντικών μας; Την απάντηση έρχονται να δώσουν τα καταστήματα καλλυντικών της Λάρισας, SOULA και BEAUTY FREE του ομίλου GBG, τα οποία μας υπενθυμίζουν για άλλη μια χρονιά ότι πρέπει να εντάξουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας ενώ ταυτόχρονα πρωτοπορούν προχωρώντας σε μια άκρως φιλική προσφορά προς το περιβάλλον: ανακύκλωση καλλυντικών με κέρδος 30%.

Το σήμα της ανακύκλωσης υπάρχει στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα προκειμένου ο καταναλωτής να γνωρίζει ότι πρέπει να πετάξει την πλαστική ή γυάλινη συσκευασία στον κάδο ανακύκλωσης και όχι στα σκουπίδια. Δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς την ανακύκλωση. Ένας λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν για τους πολίτες και τις εταιρείες κίνητρα να συμμετέχουν σε προγράμματα ανακύκλωσης.

Ανακύκλωση καλλυντικών κερδίζοντας έκπτωση 30%

Τα καταστήματα καλλυντικών SOULA και BEAUTY FREE, για 5η συνεχόμενη χρονιά, είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα που προβαίνουν σε μια τέτοια ενέργεια δίνοντάς σας το κίνητρο να ανακυκλώσετε όλα τα καλλυντικά σας, κερδίζοντας 30% έκπτωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τα τοπικά μας καταστήματα, όσο διαρκεί η συγκεκριμένη ενέργεια, παίρνοντας μαζί σας τα καλλυντικά οποιασδήποτε μάρκας που έχετε στο σπίτι σας και δεν χρειάζεστε για να τα πετάξετε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης που βρίσκονται στο χώρο μας.

Άδειο άρωμα, σπασμένο μολύβι, τελειωμένη κρέμα, καλλυντικά σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται αυτά, τώρα μπορείτε να τα ανακυκλώσετε και να κερδίσετε 30% έκπτωση. Τόσο απλά, τόσο οικονομικά! Για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους μας.