Την Τρίτη 22 Μαΐου οι εκπαιδευόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ Β’ Εξαμήνου του Δημόσιου ΙΕΚ (Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης) Βόλου επισκέφθηκαν το πολυκατάστημα BEAUTY FREE Βόλου για ένα 2ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο ομορφιάς.

Οι αισθητικοί και makeup artists του BEAUTY FREE, αφού ξενάγησαν τις σπουδάστριες του ΔΙΕΚ Βόλου στους ορόφους του πολυκαταστήματος παρουσιάζοντας τους τη μεγάλη γκάμα προϊόντων ομορφιάς, στη συνέχεια προχώρησαν στην εφαρμογή προϊόντων με συγκεκριμένες τεχνικές μακιγιάζ. Οι σπουδάστριες του ΔΙΕΚ χωρίστηκαν σε 2 groups ώστε να είναι πιο αποδοτική η εκπαίδευση τους.

Τα θέματα που καλύφθηκαν ήταν: νυφικό μακιγιάζ, bronze μακιγιάζ, τοποθέτηση βλεφαρίδων (απλές και μαγνητικές) και μακιγιάζ με eyeliner. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, πέρα από την προφορική ανάλυση κάθε τεχνικής έγινε και πρακτική εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο οι σπουδάστριες μπόρεσαν να κατανοήσουν ευκολότερα όλες τις τεχνικές. Για κάθε τεχνική πραγματοποιήθηκαν 2 εφαρμογές, μια από την BEAUTY FREE αισθητικό σε σπουδάστρια και στη συνέχεια μεταξύ των σπουδαστριών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου που μας τίμησε με την επιλογή του γι’αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο ομορφιάς. Στη φιλοσοφία της εταιρείας μας πέρα από την πώληση, περιλαμβάνονται η συνεχής εκπαίδευση και η ενημέρωση σχετικά με όλα τα θέματα γύρω από την ομορφιά και τον κλάδο των καλλυντικών.

Τα BEAUTY FREE θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους σπουδαστές σε κάθε τους βήμα, όχι μόνο κατά τη φοίτηση τους αλλά και κατά τη διάρκεια της μετέπειτα επαγγελματικής τους πορείας. Οι πόρτες όλων των καταστημάτων BEAUTY FREE ανά την Ελλάδα παραμένουν πάντα ανοιχτές για κάθε σπουδαστή και επαγγελματία της τέχνης της ομορφιάς!

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου, μοιράστηκαν δώρα ομορφιάς στις σπουδάστριες.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο ομορφιάς του ΔΙΕΚ Βόλου στο κατάστημα καλλυντικών BEAUTY FREE

BEAUTY FREE

Your Beauty. Our Business.