Ο μήνας Μάιος ήταν μήνας ανακύκλωσης για όλα τα καταστήματα καλλυντικών του Ομίλου GBG! Για άλλη μια χρονιά τα BEAUTY FREE και τα SOULA πρωτοπορούν, καθώς είναι τα μοναδικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που οργανώνουν μια τέτοια ενέργεια.

Η ανακύκλωση καλλυντικών αποτελεί πλέον θεσμό στο χώρο της και οι λάτρεις της ομορφιάς την περιμένουν ανυπόμονα κάθε φορά. Στόχος της ανακύκλωσης καλλυντικών είναι να υπενθυμίσουμε στο καταναλωτικό κοινό πως πρέπει να εντάξει την ανακύκλωση στην καθημερινότητά του. Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ανακύκλωσης που διοργανώσαμε και φέτος, είχαν αυτομάτως κέρδος 30% στις αγορές τους!

Στα καταστήματα του Ομίλου GBG Λάρισας, Βόλου και Κατερίνης οι καταναλωτές μπορούσαν να ανακυκλώσουν τα παλιά τους καλλυντικά, οποιασδήποτε μάρκας και κατάστασης συσκευασίας, πετώντας τα στους ειδικούς κάδους κερδίζοντας -30% έκπτωση σε νέα προϊόντα ομορφιάς της επιλογής τους! Χιλιάδες άδεια αρώματα, τελειωμένος κρέμες προσώπου, σπασμένα μολύβια ματιών και χειλιών, χαλασμένα κραγιόν, ξεραμένες μάσκαρα, παλιά βερνίκια νυχιών έγιναν καινούργια τόσο απλά και οικονομικά, ανανεώνοντας το νεσεσέρ κάθε γυναίκας εν όψει του καλοκαιριού.

Ανακύκλωση καλλυντικών σημαίνει προστατεύω και κερδίζω

Τα καταστήματα BEAUTY FREE και τα καλλυντικά SOULA θέλουν να ευχαριστήσουν τους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές για τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν και φέτος στην ανακύκλωση καλλυντικών, προστατεύοντας το περιβάλλον! Ο Όμιλος GBG θα συνεχίσει να οργανώνει τέτοιες δράσεις με σκοπό να προάγει ζητήματα κοινωνικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους, ανταμείβοντας τους ταυτόχρονα γι’αυτή τους την προσπάθεια.

 

GBG

Your Beauty. Our Business.