Κόκκινο της φωτιάς. Κόκκινο του πάθους. Κόκκινο των μεγάλων προσφορών του BEAUTY FREE! Πηγαίνουμε για άλλη μια φορά κόντρα στο ρεύμα προτείνοντας όχι Black Friday αλλά Red Friday με τιμές που χτυπάνε κόκκινο! Η Red Friday είναι η απάντηση μας στη «Μαύρη Παρασκευή», επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του πρωτοπόρου στο χώρο της ομορφιάς.

Ήδη χθες η Red Friday στα BEAUTY FREE ξεχώρισε με διαφορά από την κλασική Black Friday, δημιουργώντας το δικό της θεσμό στην τοπική αγορά! Οι καταναλωτές εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα αγαπημένα, επώνυμα προϊόντα ομορφιάς με -50% έκπτωση στο δεύτερο προϊόν της επιλογής τους, μικρότερης ή ίσης αξίας από το πρώτο.

Μπορεί η Red Friday να ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, αλλά οι Red Days είναι η μεγαλύτερη τριήμερη εκπτωτική γιορτή στην αγορά! Το κόκκινο ταυτίζεται με τις εκπληκτικές προσφορές! Πρόκειται για μια διόλου τυχαία επιλογή χρώματος, καθώς πέρα από σύμβολο της δύναμης, της ζωτικότητας και της δράσης, το κόκκινο αποτελεί και το βασικό χρώμα του brand BEAUTY FREE!

Καταρρίπτοντας τα στερεότυπα των μικρών εκπτώσεων για μια μόλις ημέρα, το BEAUTY FREE προσφέρει και σήμερα Σάββατο στη διάθεση του κοινού χιλιάδες επώνυμα προϊόντα ομορφιάς σε ασυναγώνιστες εκπτώσεις, ώστε να μπορεί να κάνει τις πιο συμφέρουσες αγορές όχι για 1, ούτε για 2 αλλά για 3 ολόκληρες μέρες! Επωφεληθείτε από τις πολύ προσιτές τιμές σε αρώματα, μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης, είδη ονυχοπλαστικής και κομμωτηρίου!

Red Days: Όταν όλοι παίζουν στο μαύρο οι τιμές στο BEAUTY FREE χτυπάνε ΚΟΚΚΙΝΟ

Οι Beauty Days, όμως, δεν σταματούν ποτέ στα BEAUTY FREE!

Ακολουθήστε το μότο μας: Big Brands. Low Prices και επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα ομορφιάς μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!