Σε άκρως γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο event ομορφιάς στο BEAUTY FREE του Βόλου την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου! Σε συνεργασία με τους σπουδαστές του Κέντρου Ελευθέρων Σπουδών “Βούλγαρη Ελένη” διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Xmas Live Window Event, με δωρεάν γιορτινό face painting για μικρούς και μεγάλους!

Xmas Live Window Event στο BEAUTY FREE του Βόλου

Από τις 6 το απόγευμα και έως το βράδυ η διασκέδαση ανέβηκε στα ύψη στο BEAUTY FREE του Βόλου καθώς οι σπουδαστές της Σχολής Βούλγαρη ανέλαβαν να δημιουργήσουν με μπόλικη φαντασία ξεχωριστά face painting, μακιγιάζ και χτενίσματα για όλους εντελώς δωρεάν!

Xmas Live Window Event στο BEAUTY FREE του Βόλου

Στο κατάστημα BEAUTY FREE επί της οδού Δημητριάδος 173-177 γινόταν το αδιαχώρητο με εκατοντάδες κόσμου να συρρέει για να φωτογραφίσει τα μοντέλα με τις φανταστικές body painting δημιουργίες αλλά και να χαρεί τα super εορταστικά makeup και hairstyling looks από τους σπουδαστές. Ανεβαστική μουσική, παιδικά γέλια, χαρούμενες φωνές και μάτια γεμάτα έκπληξη για τα υπέροχα face και body paintings που υπήρχαν στο χώρο συνέθεταν το πιο χαρούμενο σκηνικό.

Xmas Live Window Event στο BEAUTY FREE του Βόλου

Το κοινό είχε, επίσης, τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθεί για θέματα ομορφιάς και να πάρει χρήσιμες συμβουλές μακιγιάζ και χτενίσματος καθώς είχε αφεθεί στα μαγικά χέρια των σπουδαστών. Στο χώρο υπήρχε και photo booth με το οποίο ο κόσμος διασκέδασε και φωτογραφήθηκε με τους αγαπημένους του αλλά και τα μοντέλα!

To Xmas Live Window Event ήταν ο πιο όμορφος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε το 2017. Η νέα χρονιά φέρνει πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστά beauty events στα καταστήματα BEAUTY FREE! Ανυπομονούμε!!!

Xmas Live Window Event στο BEAUTY FREE του Βόλου