Η εταιρεία μας GKISAKIS BEAUTY GROUP διαθέτει σήμερα 5 ισχυρά και ενεργά brand names:

SOULA | BEAUTY FREE | BEAUTY MARKETS | BEAUTY BAZAAR | BEAUTY SALON

Απασχολούμε περισσότερους από 100 εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα και αποδεικνύουμε μέσα από τους 3.000+ καταναλωτές που εξυπηρετούμε καθημερινά σε Λάρισα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Κατερίνη, ότι είμαστε μια από τις πρωταγωνίστριες εταιρίες στο χώρο της ομορφιάς.

Η ιστορία μας στο χώρο της ομορφιάς αρχίζει το 1975 όταν το ζεύγος Γιάννη και Σούλας Γκισάκη άνοιξαν ένα μικρό κατάστημα καλλυντικών 30τμ. στη Λάρισα με το όνομα SOULA. Όνομα «θρύλος» στο χώρο της ομορφιάς, η κα Σούλα περιποιείται και φροντίζει το γυναικείο και όχι μόνο κοινό της Θεσσαλίας εδώ και μισό αιώνα. Η ίδια έχει αφιερώσει όλη της την ζωή στα καλλυντικά.

Το πάθος της κας Σούλας για την ομορφιά και η εμπειρία του συζύγου της κ. Γιάννη στο εμπόριο κληροδοτείται στο γιο τους Δημήτρη, ο οποίος καινοτομεί με τη σειρά του το 2010 με την παρουσίαση του BEAUTY FREE, ενός πρωτότυπου και νεανικού concept για τα ελληνικά δεδομένα.

Το 2012 δημιουργούμε το BEAUTY BAZAAR, ένα brand με σκοπό να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο τις εκπτώσεις και τις προσφορές στο χώρο των καλλυντικών. Και δεν σταματήσαμε εκεί… Το 2013 δημιουργούμε ένα μεγαλύτερο κατάστημα το BEAUTY MARKETS με τελείως διαφορετική φιλοσοφία, προσφέροντας πολλά επώνυμα προϊόντα ομορφιάς και διάφορα είδη σπιτιού. Στα τέλη του 2014 γεννιέται το BEAUTY SALON και η Ακαδημία του, ένας ακόμη πολυχώρος χονδρικής και λιανικής πώλησης αποκλειστικά για τους λάτρεις και τους επαγγελματίες ομορφιάς.

Οι καταναλωτές μας δείχνουν εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας διότι εργαζόμαστε με τις ίδιες  αρχές και αξίες: 

Επαγγελματισμός • Ευθύνη • Ομαδικότητα

Συνέπεια • Εμπιστοσύνη • Αξιοπιστία

Ειλικρίνεια • Καινοτομία • Αφοσίωση

Στόχος μας είναι η δυναμική παρουσία σε όλους τους νομούς και τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος. Επιθυμούμε συνεργασία με νέους ανθρώπους, με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους και προπαντός με σεβασμό για τον πελάτη.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε νέο υποψήφιο ως συνεργάτη-επιχειρηματία και όχι ως απλό επενδυτή. Γιατί θέλουμε να χτίσουμε ένα υγιές οικοδόμημα και να επεκταθούμε πάνω σε γερά θεμέλια: Εσένα!

YOUR BEAUTY | OUR BUSINESS

Συνεχής ανάπτυξη με επίκεντρο την γυναίκα

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος έχουμε επενδύσει τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργώντας μια εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών, όσο και σε νέες τεχνολογίες.

Ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαζόμαστε με τις ηγέτιδες πολυεθνικές και εγχώριες εταιρίες καλλυντικών, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι της εξέλιξής τους εδώ και 40+ χρόνια.

Πάντα προσιτές τιμές

Συναγωνιζόμαστε επάξια όλα τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών και σούπερ μάρκετ με χαμηλές τιμές των προϊόντων μας και προσφορές που διαρκούν όλο το χρόνο.

Είμαστε μια οικογένεια

Η προσωπική επαφή και η άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών μας είναι κύριοι στόχοι μας καθημερινά, καθώς θέλουμε να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με εσάς!