Πήγες για μαλλί και βγήκες…κερδισμένη με τις ασυγανώνιστες PROσφορές των καταστημάτων του Ομίλου GBG! Από 1 έως 16 Ιουνίου όλοι βγήκαν κερδισμένοι με -50% σε όλες τις επώνυμες επαγγελματικές μάρκες κομμωτηρίου στα BEAUTY FREE, το κατάστημα καλλυντικών SOULA και τα BEAUTY MARKETS!

Οι φετινές PROσφορές συνέπεσαν με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και αποτέλεσαν την καλύτερη αφορμή και το ιδανικό timing για να ανανεώσετε το χρώμα και το styling των μαλλιών σας στη μισή τιμή!

PROσφορές με όλες τις επαγγελματικές μάρκες κομμωτηρίου 50% φθηνότερα

Για ακόμα μια φορά ο Όμιλος GBG θέλησε να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες και τους λάτρεις της ομορφιάς για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν εδώ και χρόνια στις αλυσίδες καταστημάτων ομορφιάς του, γι’αυτό και προσέφερε όλες τις βαφές, τα ντεκαπάζ, τις λακ και τις μάσκες μαλλιών των επώνυμων επαγγελματικών μαρκών κομμωτηρίου με -50% έκπτωση.

Οι καταναλωτές σε Λάρισα, Βόλο και Κατερίνη αγκάλιασαν αυτή την εκπτωτική δράση με ενθουσιασμό, αποκτώντας τα καλύτερα επαγγελματικά είδη κομμωτηρίου των εταιρειών L’Oréal Professionnel, Wella, Rilken, Schwarzkopf, Koleston Perfect, Majirel, Farcom, Bioshev, Igora, Farmavita, Yanni Extensions, Dott Solari, Color Pro, Mediterranean -50% φθηνότερα.

Με τις PROσφορές στα επώνυμα επαγγελματικά brands κομμωτηρίου βγήκατε κερδισμένοι…και όχι κουρεμένοι! Η επόμενη εκπτωτική δράση δεν αργεί να ξεκινήσει, μην ξεχνάτε άλλωστε πως η ομορφιά σας είναι δική μας υπόθεση!