Το BEAUTY BAZAAR αποτελεί το μεγαλύτερο εκπτωτικό θεσμό στο χώρο των καλλυντικών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η έναρξη των θερινών εκπτώσεων γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας επώνυμα προϊόντα ομορφιάς 1+1 ΔΩΡΟ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το BEAUTY BAZAAR Καλοκαίρι 2018, το οποίο αποτέλεσε συνώνυμο του απόλυτου κέρδους για τους καταναλωτές. Για πρώτη φορά έλαβε χώρα πέρα από τα καταστήματα BEAUTY FREE Λάρισας, SOULA, Beauty Salon και BEAUTY MARKETS και εκτός της πόλης της Λάρισας, στα καταστήματα καλλυντικών BEAUTY FREE σε Βόλο και Κατερίνη.

Χιλιάδες καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 10.000 επώνυμα προϊόντα – καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, είδη περιποίησης προσώπου και σώματος, αντηλιακά, είδη κομμωτηρίου, προϊόντα ονυχοπλαστικής και με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος να αποκτήσουν άλλο ένα της επιλογής τους, ίσης ή μικρότερης αξίας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Για δύο ολόκληρες εβδομάδες η καρδιά των εκπτώσεων χτυπούσε στα καταστήματα που διεξαγόταν το BEAUTY BAZAAR Καλοκαίρι 2018! Μάλιστα, η φετινή ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ενώ μετά από απαίτηση του κοινού το BEAUTY BAZAAR πήρε παράταση.

BEAUTY BAZAAR Καλοκαίρι 2018: ο μεγαλύτερος εκπτωτικός θεσμός

Το BEAUTY BAZAAR είναι ένα από τα 5 καταχωρημένα brands του Ομίλου GBG, για το οποίο το κοινό ανυπομονεί κάθε χρόνο. Από το 2012 πρωτοπορούμε προσφέροντας την εκπληκτική προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ σε όλα τα προϊόντα των μεγαλύτερων ονομάτων στο χώρο της ομορφιάς. Τι κάνει αυτή την εκπτωτική δράση τόσο μοναδική; Το γεγονός πως αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε αμέτρητα προϊόντα ομορφιάς στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και να επιλέξετε εσείς το δώρο σας με κάθε αγορά!

Εκπτώσεις; Κάνουν όλοι…Εμείς; ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!