Τα BEAUTY FREE στηρίζουν το γυναικείο αθλητισμό!

Είναι τιμή μας, ως Όμιλος GBG, που για ακόμη μια χρονιά τα BEAUTY FREE είναι ο Μέγας Χορηγός των γυναικείων τμημάτων volley της ΑΕΛ, του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της πόλης μας, της Λάρισας.

Μπορεί στο παρελθόν ο γυναικείος αθλητισμός να μην ήταν το ίδιο σημαντικός όσο σήμερα, αλλά πλέον τα κορίτσια ενθαρρύνονται να ασχοληθούν με τα σπορ από μικρή ηλικία και ο επαγγελματικός γυναικείος αθλητισμός εντυπωσιάζει με την πρόοδο του! Ο Όμιλος GBG συμβάλλει στην ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στον αθλητισμό και στην ανάδειξη των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, καθώς βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ΑΕΛ και στηρίζει έμπρακτα τα γυναικεία τμήματα volley.

Τα BEAUTY FREE, θέλοντας να προάγουν το γυναικείο αθλητισμό πανελλαδικά, δεσμεύονται να στηρίζουν κάθε γυναικεία ομάδα και αθλητική δραστηριότητα σε όλες τις πόλεις που θα υπάρχει κατάστημα μας.

Τα BEAUTY FREE Μέγας Χορηγός των γυναικείων τμημάτων volley της ΑΕΛ
Και μην ξεχνάτε, με την ΑΕΛ Volleyball Supporter Card βοηθάτε το τμήμα βόλεϊ και επωφελείστε από τις ειδικές εκπτώσεις όλο το χρόνο στο κατάστημα BEAUTY FREE! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Volleyball Supporter Card της ΑΕΛ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους μέσω Facebook ή με email στο volley@e-ael.gr.