Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017, η ΑΕΛ τίμησε τον Όμιλο GBG για τη συνολική προσφορά του στον αθλητισμό και κυρίως για την έμπρακτη στήριξη του στο γυναικείο τμήμα volley και την Ακαδημία της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ τίμησε τον Όμιλο GBG για την προσφορά του στον αθλητισμό

Για εμάς, αυτές οι στιγμές έχουν μεγάλη αξία και μας γεμίζουν δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε συλλογική και ομαδική προσπάθεια νέων ανθρώπων στον αθλητισμό, με όσα μέσα μπορούμε να διαθέσουμε. Μια από τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε αθλητικού σωματείου, με σκοπό να προάγουμε το ευ αγωνίζεσθαι, το ομαδικό πνεύμα, την ευγενή άμιλλα αλλά και να αναδείξουμε την αξία της γυναικείας παρουσίας στον αθλητισμό.

Η ΑΕΛ αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο Ερασιτεχνικό Σωματείο της περιφέρειας της χώρας, με όλες τις αγωνιστικές ομάδες της (γυναικείο ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ) να συμμετέχουν σε Εθνικές Κατηγορίες. Αξίζει, μάλιστα, να τονίσουμε πως η περσινή χρονιά ήταν γεμάτη επιτυχίες καθώς η γυναικεία και η ανδρική ομάδα βόλεϊ βρέθηκαν στη Β’ Εθνική Κατηγορία με ιδιαίτερα επιτυχημένες πορείες, φτάνοντας στην 3η και 2η θέση αντίστοιχα. Οι παγκορασίδες του τμήματος στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Κεντρικής Ελλάδος και κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο Τουρνουά, μια επιτυχία που, παρ’ ότι η νίκη δεν αποτελεί επ’ ουδενί αυτοσκοπό στις αναπτυξιακές ηλικίες, είναι σίγουρα ένδειξη της σωστής λειτουργίας και οργάνωσης του Τμήματος σε επίπεδο Ακαδημιών.

Η ΑΕΛ τίμησε τον Όμιλο GBG για την προσφορά του στον αθλητισμό

Τα μέλη του Σωματείου της ΑΕΛ και αντιπροσωπεία παικτριών επισκέφθηκαν το κατάστημα BEAUTY FREE, στον πεζόδρομο της Ρούσβελτ, το οποίο είναι ο Μέγας Χορηγός και παρέδωσαν στον κ. Δημήτρη Γκισάκη την επίσημη φανέλα χορηγίας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τα BEAUTY FREE αλλά και ολόκληρο τον Όμιλο GBG για την προσφορά του στο γυναικείο αθλητισμό. Ο κ. Γκισάκης αφού ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση της ΑΕΛ, ευχήθηκε στα κορίτσια να έχουν μια δυναμική νέα σεζόν, γεμάτη νίκες και πολλές επιτυχίες!

Η διοίκηση του Ομίλου GBG υποσχέθηκε πως θα είναι και αυτή τη χρονιά δίπλα στις παίκτριες της ομάδας βόλεϊ, στα κορίτσια της ΑΕΛ αλλά και στα μέλη του Σωματείου, ως αρωγός και σπόνσορας σε κάθε τους βήμα.