Η παρουσίαση έγινε στην εφημερίδα Θεσσαλία, τον Ιανουάριο του 2018

 

Στην καρδιά της αγοράς του Βόλου και συγκεκριμένα στην οδό Δημητριάδος 173-177, βρίσκεται το πολυκατάστημα καλλυντικών BEAUTY FREE. Άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγους μήνες και έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών.

Νεανικό και μοναδικό, το BEAUTY FREE ορίζει μια νέα εποχή για την προσιτή πολυτέλεια στο χώρο της ομορφιάς στο Βόλο. Ο ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος των 1000 τ.μ. γέμισε με χιλιάδες καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, είδη κομμωτηρίου και ονυχοπλαστικής των μεγαλύτερων beauty brands στις πιο προσιτές τιμές. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και η open φιλοσοφία του καταστήματος δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να έρθει σε άμεση επαφή με όλα τα προϊόντα για να διαλέξει εύκολα αυτό που του ταιριάζει.

BEAUTY FREE: Ένας Πραγματικός Παράδεισος Καλλυντικών στο Κέντρο του Βόλου

Στο κατάστημα BEAUTY FREE, όλα περιστρέφονται γύρω από το χαρακτηριστικό του μότο: «Big Brands. Low Prices.». Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ ενώ οι ειδικές εκπτώσεις για τους φοιτητές και τους επαγγελματίες της ομορφιάς διαρκούν όλο το χρόνο.

Πλέον και το κοινό του Βόλου έχει τη δυνατότητα να κάνει τις πιο συμφέρουσες αγορές ομορφιάς, καθώς το BEAUTY FREE ξεχωρίζει και στις εκπτώσεις. Πρόκειται για το μοναδικό κατάστημα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα που προσφέρει όλα τα προϊόντα με -50% έκπτωση σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Στα BEAUTY FREE θέλουν να είστε όμορφες κάθε στιγμή χωρίς κανένα κόστος, γι’ αυτό παρέχουν μακιγιάζ και περιποίηση φρυδιών από επαγγελματίες αισθητικούς εντελώς δωρεάν, κλείνοντας απλά το ραντεβού σας

BEAUTY FREE: Ένας Πραγματικός Παράδεισος Καλλυντικών στο Κέντρο του Βόλου

Η τοπική επιχείρηση GBG (Gkisakis Beauty Group), στην οποία ανήκουν τα καταστήματα καλλυντικών BEAUTY FREE, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις πανελλαδικά προσφέροντας αισιοδοξία και δυναμική στην οικονομία της Θεσσαλίας. Γράφουν ιστορία στην αγορά των καλλυντικών κατέχοντας τον τίτλο του πρωτοπόρου από το 1975. Η Gkisakis Beauty Group αριθμεί μέχρι σήμερα 4 καταστήματα, ενώ σύντομα θα είναι γεγονός και το 5ο κατάστημα BEAUTY FREE, αυτή τη φορά στη Βόρεια Ελλάδα.

Το BEAUTY FREE στο Βόλο σας περιμένει για να δημιουργήσετε μαζί τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες ομορφιάς και να σας μεταφέρει σ’ έναν πραγματικό παράδεισο καλλυντικών!