Η παρουσίαση έγινε στην εφημερίδα Μαγνησία, τον Ιανουάριο του 2018

 

Το πολυκατάστημα καλλυντικών BEAUTY FREE άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγους μήνες, στην οδό Δημητριάδος 173-177, στο κέντρο της πόλης και είναι ό,τι πιο όμορφο έλειπε από την αγορά του Βόλου.

Το επιβλητικό πενταόροφο κτήριο μεταμορφώθηκε σε έναν πραγματικό παράδεισο καλλυντικών όπου μπορεί κανείς να βρει επώνυμα προϊόντα ομορφιάς στις πιο προσιτές τιμές. Καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, είδη κομμωτηρίου και προϊόντα ονυχοπλαστικής όπως επίσης και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος των πιο γνωστών εταιρειών ομορφιάς βρίσκονται εδώ.

BEAUTY FREE: Προσιτή πολυτέλεια στο χώρο της ομορφιάς

Η φιλοσοφία του BEAUTY FREE περικλείεται στο μότο του: “BIG BRANDS. LOW PRICES.”. Οι non-stop προσφορές, οι εκπτωτικές ενέργειες και οι ειδικές εκπτώσεις για τους φοιτητές και τους επαγγελματίες της ομορφιάς κρατούν πάντα τις τιμές στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Ειδικά τώρα, κατά την πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων όλα τα προϊόντα προσφέρονται στη μισή τιμή, γεγονός που το καθιστά πρωτοπόρο στη χώρο της ομορφιάς!

Το νεανικό και φοιτητικό κοινό της πόλης προτιμά καθημερινά το κατάστημα BEAUTY FREE καθώς εκτός από τις ειδικές τιμές προσφέρει δωρεάν μακιγιάζ, διαμόρφωση φρυδιών και πολλές άλλες δωρεάν υπηρεσίες καλλωπισμού αλλά και συμβουλές ομορφιάς από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του.

BEAUTY FREE: Προσιτή πολυτέλεια στο χώρο της ομορφιάς

Το BEAUTY FREE του Βόλου είναι το πρώτο πιλοτικό franchise κατάστημα καλλυντικών του Ομίλου GBG (Gkisakis Beauty Group), που ξεκίνησε το 1975 στη Θεσσαλία και τους επόμενους μήνες επεκτείνεται και στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο BEAUTY FREE μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οι εκπτώσεις θα αγγίζουν το -50% σε όλα του τα είδη! Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και ανανεώστε το νεσεσέρ καλλυντικών σας!