Οι ασυναγώνιστες εκπτώσεις και οι μεγάλες προσφορές στο χώρο των καλλυντικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με ένα όνομα: τα καλλυντικά SOULA. Το ίδιο και η απόλυτη έκπτωση 50% σε όλα, με αφορμή τη γιορτή της κυρίας Σούλας Γκισάκη που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια. Έτσι από τις 17 έως και τις 20 του Γενάρη τα καλλυντικά SOULA προσφέρουν όλα τα προϊόντα τους με έκπτωση 50% συνεχίζοντας και φέτος την παράδοση της μεγάλης εκπτωτικής γιορτής.

Για άλλη μια χρονιά, η κυρία Σούλα, ανήμερα της γιορτής της, δέχθηκε τις ευχές και την αγάπη του κόσμου σε μια ατμόσφαιρα εορταστική με πολλά δώρα. Αυτή την αγάπη του κόσμου ανταπέδωσε, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα αγαπημένα τους καλλυντικά, αρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, είδη κομμωτηρίου και ονυχοπλαστικής των μεγαλύτερων beauty brands στη μισή τιμή. Μάλιστα το εκπτωσιακό «πάρτυ» με μότο “Γιορτάζουμε και Χαρίζουμε”συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου, ολοκληρώνοντας το επιτυχημένο concept «γιορτάζουμε και χαρίζουμε»!

Καλλυντικά SOULA: Γιορτάζουμε και χαρίζουμε 50% σε όλα!

Απλή, προσιτή, ειλικρινής, η κυρία Σούλα εδώ και 43 χρόνια, διατηρεί προσωπική σχέση με τους πελάτες της. Είναι η φίλη, η σύμβουλος, η συνεργάτης τριών γενιών γυναικών που ακούει τα «θέλω» τους και προτείνει στην καθεμία ξεχωριστά αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες της.

Από το 1975, που ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα SOULA, ίσως κανείς δε θα περίμενε ότι θα γινόταν «θρύλος» στο χώρο των καλλυντικών. Με σκληρή δουλειά – η παρουσία της στο κατάστημα είναι αδιάλειπτη εδώ και 43 χρόνια – υπευθυνότητα και εντιμότητα κατάφερε να ξεχωρίσει και να αναρριχηθεί στις πρώτες επιλογές του χώρου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως την πορεία και την αξία της αναγνωρίζουν στελέχη πολυεθνικών του χώρου.

Το μυστικό για την επιτυχία «κληροδότησε» και στα παιδιά της τα οποία στα πλαίσια του ομίλου Gkisakis Beauty Group (GBG) συνεχίζουν τη φιλοσοφία «επώνυμα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές». Άλλωστε ο Όμιλος GBG είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που πραγματοποιεί τόσο μεγάλο ποσοστό έκπτωσης σε όλα του τα προϊόντα. Στόχος του Ομίλου GBG είναι η δυναμική παρουσία του σε όλους τους νομούς και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μέσω του δικτύου franchise.

Οι εκπλήξεις σε όλα τα καταστήματα του Ομίλου θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια των εκπτώσεων όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Πηγή: eleftheria.gr