Μετά από μισό αιώνα παρουσίας μας στο χώρο της ομορφιάς, ο Όμιλος GBG ανοίγει το πρώτο του κατάστημα εκτός Λάρισας. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για εμάς, καθώς είναι το πρώτο εταιρικό BEAUTY FREE franchise store το οποίο θα αποτελέσει το «πιλοτικό» μας κατάστημα και την καρδιά του οράματος μας. Η σημασία της ύπαρξης ενός πιλοτικού καταστήματος είναι άλλωστε αδιαμφισβήτητη, μιας και οι υποψήφιοι franchisors θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκέπτονται και να βλέπουν ιδίοις όμμασι τη φιλοσοφία και τον τρόπο στησίματος των καταστημάτων BEAUTY FREE.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα ανακοίνωσης του BEAUTY FREE franchise concept το ενδιαφέρον ήταν εξαιρετικά υψηλό, όπως με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε. Δεχθήκαμε και δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα σε εβδομαδιαία βάση, ταξιδεύουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα για να συναντήσουμε αξιόλογους υποψήφιους επενδυτές και χτίζουμε από κοινού τα νέα BEAUTY FREE franchise concept stores που θα τεθούν σε λειτουργία δίπλα σας!

Το πρώτο BEAUTY FREE Franchise Concept store είναι ένα κατάστημα καλλυντικών που θα συζητηθεί γιατί έρχεται για να αλλάξει τα τωρινά δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς! Νεανικό, πρωτότυπο και μοναδικό, αποτελεί αντανάκλαση της εταιρικής μας φιλοσοφίας:

«Big Brands. Low Prices.»

 

Το πρώτο BEAUTY FREE Franchise Concept εκτός Λάρισας θα είναι σύντομα κοντά σας

Στοχεύουμε ψηλά και είμαστε ανοιχτοί στο να ξεδιπλώσουμε τα σχέδια μας μαζί σας, ώστε να θέσουμε τα πιο ισχυρά θεμέλια για το επόμενο BEAUTY FREE.

Ξεκινάμε από τη Θεσσαλία, το γεωγραφικό κέντρο της Ελλάδος, τον τόπο που μας ανέδειξε και μας εδραίωσε από το 1975 έως και σήμερα. Στατιστικά, το Θεσσαλικό καταναλωτικό κοινό αποτελεί ένα ισχυρό δείγμα καταναλωτών για όλες τις μεγάλες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες που θέλουν να επιχειρήσουν στην Ελλάδα, αφού τα target groups (ηλικία, οικονομικά κριτήρια και καταναλωτικές συνήθειες κ.ά. ) είναι ιδανικά και αντιπροσωπευτικά του πληθυσμού της χώρας μας.

Λίγη υπομονή ακόμη, καθώς σύντομα θα σας ανακοινώσουμε την πόλη που θα φιλοξενήσει το πρώτο εταιρικό μας BEAUTY FREE franchise, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε μια ξεχωριστή beauty εμπειρία