Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο… δηλαδή με GBG καλοκαιρινές εκπτώσεις!

Ο Όμιλος GBG άλλη μια φορά, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, δημιουργεί την απόλυτη εκπτωτική έκπληξη προσφέροντας όλα τα προϊόντα ομορφιάς στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Η έκπτωση -50% σε όλα τα προϊόντα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως το τέλος του μήνα, στα τοπικά καταστήματα: SOULA, BEAUTY FREE, BEAUTY MARKETS και BEAUTY SALON.

GBG καλοκαιρινές εκπτώσεις: -50% σε όλα τα προϊόντα

Αυτές είναι άλλωστε οι καλύτερες GBG καλοκαιρινές εκπτώσεις, οι οποίες πάντα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των καταναλωτών από όλη τη Θεσσαλία, αποτελώντας μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσουν όλα τα επώνυμα προϊόντα ομορφιάς στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Διαλέξτε ανάμεσα σε χιλιάδες επώνυμα προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων ομορφιάς – καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, είδη περιποίησης, αντηλιακά, προϊόντα κομμωτηρίου, ονυχοπλαστικής και αισθητικής – ό,τι χρειάζεστε και πληρώστε τη μισή τους αξία!

Είναι άξιο αναφοράς πως πρόκειται για τα μόνα καταστήματα καλλυντικών σε ολόκληρη τη χώρα που πρωτοπορούν με τόσο μεγάλο ποσοστό έκπτωσης σε ΌΛΑ τα είδη και διοργανώνουν με τέτοια συχνότητα εκπτωτικά events. Με αυτόν τον τρόπο ο όμιλος GBG θέλει να ευχαριστήσει το καταναλωτικό κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει εδώ και 40+ χρόνια.

Μην χάσετε αυτή τη super προσφορά! Βγείτε κερδισμένοι αγοράζοντας τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα με -50% έκπτωση.

Πρώτοι με διαφορά και στις εκπτώσεις!!!