Δημήτρης Γκισάκης: Στοχεύουμε ψηλά μέσω του franchise BEAUTY FREEΗ παρουσίαση έγινε στις Θεσσαλικές Επιλογές στα πλαίσια του αφιερώματος στην επιχειρηματικότητα, τον Αύγουστο του 2017

 

Είναι γεγονός ότι η Λάρισα αρχίζει να συζητιέται σε όλη την Ελλάδα, πέρα από τον καφέ και την διασκέδαση, για τον καλλωπισμό των γυναικών της και τα καταστήματα καλλυντικών που αριθμεί ως πόλη. Σε αυτό έχουν συμβάλει κατά πολύ τα τελευταία 10 χρόνια όλα τα μέλη του ομίλου GBG (Gkisakis Beauty Group) και προσωπικά ο Δημήτρης Γκισάκης, μέσω των brand names SOULA, BEAUTY FREE, BEAUTY BAZAAR, BEAUTY MARKETS και BEAUTY SALON.

Η βιομηχανία καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους και διαρκώς αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο τζίρος των καλλυντικών στην Ελλάδα ξεπερνάει σήμερα τα 800 εκατ. ευρώ και λόγω της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας παρατηρείται στροφή μεγάλου μέρους των καταναλωτών από τα ακριβότερα στα φθηνότερα προϊόντα. Ειδικά για τις γυναίκες, τα καλλυντικά προϊόντα θεωρούνται πλέον είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως μας εξηγεί ο κ. Δημήτρης Γκισάκης: Η πείρα και η γνώση που προϋπήρχε από το 1975 σε συνδυασμό με τα επώνυμα οικονομικά είδη, τις συνεχόμενες προσφορές, την προσωπική εξυπηρέτηση και την άμεση επαφή του καταναλωτή με τα προϊόντα, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της επιτυχημένης και συνεχώς εξελισσόμενης πορείας του ομίλου GBG στον κλάδο της ομορφιάς. Η ζήτηση των καλλυντικών ήταν, είναι και θα παραμείνει εγγυημένη αφού τα τελευταία χρόνια «η γυναίκα είναι αυτή που κινεί το εμπόριο σε παγκόσμιο επίπεδο» και το να επενδύσει κανείς σε αυτή θεωρείται αποδεδειγμένα η πιο ασφαλής επιλογή. Το BEAUTY FREE δεν είναι άλλο ένα τυποποιημένο κατάστημα καλλυντικών. Μοναδικό, πρωτότυπο και νεανικό, φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ειδών κομμωτηρίου, πρεσβεύοντας αυτό ακριβώς που επιτάσσει η σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς: «Επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές». Αυτός είναι και ο λόγος που καθιστά την επιχειρηματική πρόταση του BEAUTY FREE πιο επίκαιρη από ποτέ.

Δημήτρης Γκισάκης: Στοχεύουμε ψηλά μέσω του franchise BEAUTY FREE

Άλλωστε το BEAUTY FREE από το 2010 αποδεικνύει καθημερινά, με την προσέλευση χιλιάδων πιστών καταναλωτών, πως πρόκειται για ένα beauty concept που έφερε την ανατροπή στις «luxury» και ευρείας κατανάλωσης αγορές καλλυντικών. Ένας πολυχώρος ομορφιάς που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το νεανικό κοινό έδειξε την αγάπη και την προτίμηση του κατακλύζοντας τον, επωφελούμενο από τις συνεχείς και προωθητικές ενέργειες που κάθε μήνα μόνο αυτό ξέρει να κάνει.

Στόχος του ομίλου GBG είναι, μετά από μισό αιώνα παρουσίας στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, να υπάρχει ένα κατάστημα BEAUTY FREE σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδος, το οποίο θα ξεχωρίζει στην αγορά καλλυντικών. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, όπως μας τονίζει ο κ. Γκισάκης, δεν απαιτείται να είναι κανείς γνώστης του επαγγέλματος, ούτε και να επενδύσει μεγάλο χρηματικό ποσό. Το μόνο που χρειάζεται είναι συνεργασίες με νέους επιχειρηματίες που έχουμε κοινό όραμα, φιλοδοξία, αγαπούν το χώρο της ομορφιάς, θέληση για δουλειά και φυσικά όλα αυτά βασισμένα σε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Το πακέτο franchise BEAUTY FREE περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας όσα χρειάζεστε για αποδεδειγμένη και άμεση κερδοφορία.

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος του δικτύου BEAUTY FREE, μπορείτε να προγραμματίσετε μια συνάντηση με το τμήμα ανάπτυξης του ομίλου GBG.

Περισσότερες πληροφορίες για το franchise BEAUTY FREE κάντε click εδώ.