Ο Όμιλος GBG γι’ ακόμα μια χρονιά μένει πιστός στο ραντεβού του, διοργανώνοντας για το καταναλωτικό κοινό της Λάρισας, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας, τη μεγαλύτερη εκπτωτική γιορτή του καλοκαιριού! Το BEAUTY BAZAAR αποτελεί τον αγαπημένο θεσμό κάθε λάτρη της ομορφιάς, γεγονός που αποδεικνύεται από την τεράστια καθημερινή προσέλευση του κόσμου στους χώρους διεξαγωγής, που δεν είναι άλλοι από τα τοπικά καταστήματα: SOULA, BEAUTY FREE , BEAUTY MARKETS και BEAUTY SALON.

Το BEAUTY BAZAAR σηματοδοτεί τις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Το BEAUTY BAZAAR ταυτίζεται με τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές εκπτώσεις και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών, καθώς είναι το μοναδικό γεγονός που μπορεί κανείς να βρει όλα τα προϊόντα ομορφιάς σε προσφορά 1+1 ΔΩΡΟΑξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τα μόνα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα που πρωτοπορούν στις εκπτώσεις και διοργανώνουν μια τόσο μεγάλη προσφορά, ανταμείβοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού εδώ και 40+ χρόνια. Γι αυτό άλλωστε θεωρείται πλέον θεσμός και ο κόσμος αλλά και οι επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς το περιμένουν με ανυπομονησία!

Φέτος το BEAUTY BAZAAR θα ανοίξει τις πύλες του τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 31 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια του BEAUTY BAZAAR, οι καταναλωτές έχουν τη μοναδική δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 10.000 επώνυμα προϊόντα  καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, είδη περιποίησης, αντηλιακά, προϊόντα κομμωτηρίου, ονυχοπλαστικής και αισθητικής και με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος να αποκτήσουν άλλο ένα της επιλογής τους εντελώς δωρεάν.

Επωφεληθείτε και εσείς από τις νέες εκπληκτικές προσφορές με εκπλήξεις ομορφιάς σε επώνυμα προϊόντα, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς που σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια των εκπτώσεων μας. Γιατί εκπτώσεις μπορεί να κάνουν όλοι, ΕΜΕΙΣ όμως… ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!