Άλλο ένα BEAUTY BAZAAR ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα Δευτέρα, 31 Ιουλίου, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως πρόκειται για τον αγαπημένο εκπτωτικό θεσμό στο χώρο των καλλυντικών! Το καλοκαιρινό BEAUTY BAZAAR ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμο τόσο από τη Λάρισα όπου και έλαβε χώρα, όσο και από ολόκληρη τη Θεσσαλία!

Το καλοκαιρινό BEAUTY BAZAAR ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Στις δύο εβδομάδες διεξαγωγής του, από 17 Ιουλίου έως και σήμερα, οι λάτρεις της ομορφιάς είχαν μια μοναδική ευκαιρία να αγοράσουν περισσότερα από 10.000 επώνυμα προϊόντα ομορφιάς στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, μέσα από τις ασυναγώνιστες προσφορές του BEAUTY BAZAAR!

Στα τοπικά καταστημάτων μας Soula, Beauty Salon, Beauty Markets ο κόσμος μπορούσες να βρει όλα τα προϊόντα ομορφιάς σε προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ – καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, είδη περιποίησης, αντηλιακά, προϊόντα κομμωτηρίου, ονυχοπλαστικής και αισθητικής και με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος να αποκτήσουν άλλο ένα της επιλογής τους εντελώς δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια του BEAUTY BAZAAR!

Το καλοκαιρινό BEAUTY BAZAAR ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Ιδιαίτερα στα BEAUTY FREE η προσέλευση του κοινού ήταν πραγματικά εντυπωσιακή μιας και ξεπέρασε κατά πολύ την επισκεψιμότητα των προηγούμενων χρόνων! Όπως θα διαπιστώσετε και από το φωτογραφικό υλικό μας, νέος κόσμος συνέρρεε στο κατάστημα επί τους οδού Ρούσβελτ 6, στον κεντρικότατο πεζόδρομο της Λάρισας, προκειμένου να επωφεληθεί από τη φανταστική αυτή προσφορά. Μουσική, χρώματα, μπαλόνια και πάρα πολλά δώρα συμπλήρωσαν το χαρούμενο κλίμα!

Αυτό που κάνει τη διαφορά στο BEAUTY BAZAAR δεν είναι μόνο το μεγάλο ποσοστό έκπτωσης που πραγματοποιείται σε όλα τα προϊόντα των μεγαλύτερων beauty brands της αγοράς, αλλά το γεγονός πως οι ίδιοι οι καταναλωτές είναι αυτοί που επιλέγουν το δώρο τους σε κάθε αγορά. Συνεπώς, είναι 100% κερδισμένοι και ικανοποιημένοι από το δώρο που λαμβάνουν από εμάς!

Το καλοκαιρινό BEAUTY BAZAAR ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Στόχος του ομίλου GBG είναι να συνεχίσει αυτό το θεσμό, ο οποίος είναι ένα από τα 5 κατοχυρωμένα brands του, και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος ώστε να κάνει το BEAUTY BAZAAR γνωστό σε όλη τη χώρα προκειμένου όλο και περισσότερος κόσμος να επωφελείται των προσφορών!