Από τις 18-21 Μαρτίου η εταιρεία μας GBG βρέθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση KEM Franchise στο Mec Παιανίας, τον πιο αναγνωρισμένο θεσμό στο χώρο του Franchise τα τελευταία 20 χρόνια, παρουσιάζοντας δύο πρωτότυπα και επαγγελματικά concepts, το BEAUTY FREE και το BEAUTY SALON στους 4000 επισκέπτες της έκθεσης.

 

Η προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο μας στη Διεθνή Έκθεση KEM Franchise ξεπέρασε τα 1500 άτομα και περισσότεροι από 200 νέοι επενδυτές ενημερώθηκαν από εμάς μέσω της αναλυτικής παρουσίασης των νέων πρότυπων καταστημάτων καλλυντικών που τους ετοιμάσαμε εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιθυμία τους συμπληρώνοντας την αίτηση «Franchise με εμάς» για μια δεύτερη συνάντηση μέσω των ειδικών συμβούλων ανάπτυξης της The Franchise Co τόσο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όσο και στην επαρχία.

Τα νέα καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων ομορφιάς BEAUTY FREE και BEAUTY SALON, όπως τα σχεδιάσαμε και τα φανταζόμαστε, είναι ό,τι πραγματικά λείπει από το χώρο της ομορφιάς. Και αυτό διότι για το σχεδιασμό τους η εταιρείας μας εμπνεύστηκε από επαγγελματίες του χώρου και παραμένει αφοσιωμένη σε αυτούς. Η γκάμα των εμπορευμάτων τους είναι μεγάλη και περιλαμβάνει επώνυμα προϊόντα αισθητικής, κομμωτικής, ονυχοπλαστικής, προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα και καλλυντικά πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Τα καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων ομορφιάς BEAUTY FREE και BEAUTY SALON είναι ό,τι πραγματικά λείπει από το χώρο της ομορφιάς.

 

Όραμα μας να υπάρχει ένα κατάστημα καλλυντικών μας σε κάθε σημείο της Ελλάδας, το οποίο πραγματικά θα ξεχωρίζει και θα πρωταγωνιστεί στην αγορά των προϊόντων ομορφιάς. Με επίκεντρο τη γυναίκα και κατανοώντας τις ανάγκες του σήμερα, το BEAUTY FREE και το BEAUTY SALON με βάση την εμπειρία του ομίλου μας GKISAKIS BEAUTY GROUP με 40+ έτη λιανικής πώλησης ήρθαν για να γίνουν το στέκι κάθε λάτρη της ομορφιάς.